5 essentiële elementen voor flessen bedrukken

Voor het kunt u eenvoudig en vlug luxueus waterflessen laten bedrukken. U dan ook kiest zelf wat u op een fles afgedrukt wilt beschikken over, de logo, een foto of ons strekking.

Voor Promobee kan u dan ook diverse waterflesjes in verschillende soorten en maten laten bedrukken met dit logo van uw evenement, vereniging, scholengemeenschap ofwel kerk.

Verlangen is jouw custom-made produktie verzenden tot verscheidene adressen in Europa ofwel ons vaste accountmanager? Bel tijdens kantooruren of stuur je wensen in per mail of chat.

Doordat wij zelf vervaardigen voortkomen verkorte levertijden. Uiteraard mits u dan ook betreffende spoed ons fles etiket wilt produceren, dan bent u dan ook voor ons aan het juiste adres. Een kracht met Zolemba kan zijn dat we bijzonder snel kunnen leveren.

Momenteel zijn wij telefonisch niet bereikbaar wegens ons onderbreking. Verzend ons ons email en wij nemen zo spoedig geoorloofd aanraking betreffende u dan ook op. Onze excuses voor dit ongemak!

Dit drinken betreffende (kraan)mineraalwater is ons veel gezondere selectie en door de relaties een handje te verder helpen vanwege water te kiezen komt u meteen positief tussen de zorg.

Wij beschikken over een jarenlange oefening opgedaan, alang sinds 2005 produceren we alang onze middelen voor een relatiegeschenken markt en verscheidene andere branches.

Laat de Dopper bedrukken en draag zo bij aan projecten waarbij minderbedeelde personen ook de beschikking oplopen over drinkwater en sanitaire voorzieningen. De Dopper mogen we kompleet digitaal in full colour bedrukken.

De Dopper is niet te vergelijken met een thermosfles en bestaat uit drie delen: ons fles, ons beker en ons dop. Via een losse onderdelen kan zijn een fles eenvoudig proper te maken. In een vaatwasser (tot 65 graden).

Zorg dat uw relaties u dan ook ook niet vergeten en verras ze met een click here opwindend en goed geschenk. Wilt u inspiratie opdoen? Neem dan ons kijkje in het uitgebreide collectie of laat u informeren via de medewerkers. Zij mogen u dan ook adviseren en een passende mogelijkheid voorstellen die past bij een desbetreffende organisatie.

Geef hieronder de wensen door waarvan u dan ook een prijsopgave wilt ontvangen. Wij verrichten de rest en moeten later met u dan ook contact opnemen om u dan ook een zo scherp mogelijke verkoopprijs te geven.

Zurücksetzen Fertig Die ausgewählten Filter führen zu keinem Ergebnis Du benutzst ein veraltetes Betriebssystem. U dan ook bezit een oude versie met uw browser in gebruik. Het mag fouten veroorzaken in een aankondiging ofwel de functie van de winkel.

Nauwelijks gevectoriseerd logo? Geen nood, Maxilia regelt het vanwege jouw! Het logo kan in ieder willekeurig bestandsformaat geraken aangeleverd. De ontwerpstudio tekent het dan bekwaam over. En het kost niks! Wegens een extra bezigheden gaat een leverdatum van de bestelling een dag later bestaan.

Een ieder die met enig regelmaat onderweg kan zijn heeft immers ons waterfles op zak. Ofwel je nu tot school gaat, tot kantoor, juiste sporten bent of ons dagje straat gaat, dorst krijgen wij ieder. Hydrateer je relaties, laat nu waterflessen bedrukken en les een dorst betreffende je logo in dit gezichtsveld.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *